Nieuws

Na maanden hard werken is het eindelijk zo ver: Stichting Wij Helpen Daar gaat door onder de naam Stichting SAVIE (Students Abroad Volunteering In Eastern Europe). We hopen dat we onder deze nieuwe naam al het moois dat de stichting de afgelopen 25 jaar al heeft bewerkstelligd voort kunnen zetten. 

Read More →

Nieuw bestuur gezocht!

Alle projecten zijn weer terug in Nederland en het bestuursjaar komt weer ten einde. Dat betekent dat we op zoek zijn naar zes nieuwe enthousiaste bestuursleden die de projecten voor volgend jaar verzorgen. Het bestuur van 2017-2018 zal in oktober afscheid nemen en een nieuw bestuur aanstellen. Daarom zijn wij op zoek naar jou!

Het bestuur van Stichting SAVIE is een parttime en vrijwillig bestuur. Dit betekent dat je één keer per twee weken twee tot drie uur vergadert en dat je niet betaald krijgt voor je bestuursactiviteiten. Door de samenwerking met verschillende mensen en organisaties leer je veel over jezelf en over hoe een organisatie in elkaar steekt. Het bestuursjaar duurt van oktober 2017 tot oktober 2018.

Het bestuur van SAVIE bestaat uit zes personen met ieder een specifieke functie: voorzitter, secretaris, penningmeester, lid public relations, lid intern en lid projecten. Naast deze toegespitste onderdelen per functie, staat samenwerking centraal binnen het bestuur. Je houdt elkaar onderling op de hoogte en helpt elkaar waar het nodig is. Daarnaast vallen verschillende verantwoordelijkheden van de functies soms samen met die van een ander bestuurslid. Tot slot zijn er ook dingen die men als bestuur samen dient te beslissen, zoals de selectie van vrijwilligers.

Ben je student en heb je interesse?

Stuur dan uiterlijk 15 september voor 23:59 je cv en motivatiebrief met daarin twee voorkeuren voor bestuursfuncties naar info@stichtingsavie.org. Hierna zal je uitgenodigd worden voor een gesprek. Ook voor vragen kun je altijd het bestuur mailen!

Read More →

Lustrum en naamsverandering

Wij Helpen Daar bestaat al 25 jaar!!
 
Dit lustrum hebben wij afgelopen vrijdag met velen gevierd! Dank jullie allemaal voor jullie komst en jullie gezelligheid! Wij willen graag iedereen bedanken die zich in heeft gezet voor de Stichting want door jullie kunnen wij ons 25-jarig bestaan vieren!
 
Dit lustrum was al een feest opzich maar de Stichting krijgt ook nog een nieuw uiterlijk! Daarbij hoort een nieuwe NAAM en een nieuw LOGO!!
 
Na 25 jaar wordt Stichting Wij Helpen Daar:
 
– Stichting SAVIE –
Students Abroad Volunteering In Eastern Europe
 

Wij zijn ontzettend blij en trots op het eindresultaat en hebben er het volste vertrouwen in dat deze verandering veel goeds gaat brengen. Wij zullen binnenkort volledig doorgaan als SAVIE. De Stichting blijft dezelfde mooie projecten organiseren om de minderbedeelden in Oost-Europa te blijven helpen.

Read More →
Exemple

Regio diner

Gisteravond was het Regio-diner.
Alle groepjes hebben ontzettend hun best gedaan om heerlijke gerechten te koken uit het land, waar zij deze zomer op project gaan!

Dank voor alle heerlijkheden, gezelligheid en de grote opkomst.
Het was een onwijs succes en wij hebben genoten!

 

Read More →

Reservelijst

De vrijwilligers zijn geselecteerd en ingedeeld bij onze vijf projecten! De project-leider gesprekken zijn deze week en daarna zal elk project helemaal rond zijn!
 
Heb jij spijt dat je je niet hebt aangemeld?
Schrijf je dan nog in voor onze reservelijst!
De reservelijst is nog nooit overbodig geweest, dus wie weet heb jij dan kans op een plekje en kan jij mee op een van onze fantastische projecten!
Read More →

DEADLINE VERLENGD

De deadline is verlengd tot DINSDAG 13 MAART!
Dus wil jij deze zomer toch nog mee met één van onze projecten?

DAN IS DIT JE KANS!!

Schrijf een motivatie en meld je aan via de website onder het kopje:

vrijwilligers -> aanmeldingsformulier

Read More →
Exemple

Conceptdata

De conceptdata zijn bekend!
 
De 5 projecten met gekoppelde data zijn:
Sarajevo:
7 juli – 22 juli
Rozaje:
14 juli – 30 juli
Stamnica:
21 juli – 5 augustus
Zenica:
28 juli – 12 augustus
Veliko:
4 augustus – 19 augustus
 
Ben je nieuwsgierig en wil je meer informatie? Meld je dan nu aan voor één van de voorlichtingsavonden via info@wijhelpendaar.org !
 
Let op deze data staan dus nog niet vast en kunnen nog een paar dagen verschuiven!
Read More →
Exemple

Voorlichtingsavonden

De data van de voorlichtingsavonden zijn bekend!

Donderdag 15 februari
Dinsdag 20 februari
Woensdag 28 februari

Meld je aan door een mailtje te sturen naar info@wijhelpendaar.org

Read More →

Nieuw bestuur!

Het nieuwe bestuur is samengesteld en al even druk bezig met alle voorbereidingen voor de projecten van aankomende zomer! Er is dit jaar één nieuw project bijgekomen en dat maakt een totaal van weer vijf ontzettend leuke projecten. Nieuwsgierig wie wij zijn? Houd onze Facebook en gloednieuwe Instagram dan goed in de gaten! Alle leden van het nieuwe bestuur zullen zich namelijk daar één voor één gaan voorstellen maar tot het zover is, hier in ieder geval al de namen van het nieuwe bestuur:

Bestuur 2017-2018

Voorzitter: Marco Schrage
Secretaris: Vera Over de Vest
Penningmeester: Suzanne Janson
Lid Projecten: Roos Mank
Lid Intern: Ciska Vertelman
Lid PR: Sara Veweij

Read More →